Matkatoimisto Balt-Tur viisumipalvelu aloitti toimintansa Venäjän viisumien välittäjänä jo vuonna 1999. Asiakkaat tilaavat meiltä viisumeita Venäjälle, Kiinaan, Valko-Venäjälle ja Kazakstaniin.

Me auttamme sinua  säästämään aikaa ja välttämään jonoja ja monilukuisten lomakkeiden täyttämistä Venäjän konsulaatissa.

 Balt-tur iin  verkkosivuilla valitset viisumin tyypin, täytät henkilötietosi, tulostat paperit, laitat   kirjekuoren myös passin,valokuvan ja matkavakuutuksen,  ja postitat meille.

Niin helppoa se on!

Viisumin tyypistä riippuen saat passisi ja siihen kiinnitetyn viisumin nopeasti takaisin.

Viisumiasiantuntijat:  

Gsm + 358 400 352918, email:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Balt-tur

 matkatoimisto_vk 

Lentoliput Helsinki - Minsk - Helsinki

0.0/5 rating (0 votes)

Yleiskuvaus

 

Minsk-Helsinki-Minsk alk. 199 euroa.  Meno-paluu ja verot sisältyvät hintaan.

 

Minskiä kutsutaan usein neuvostoarkkitehtuurin museoksi, koska se rakennettiin lähes kokonaan uudelleen sotien jälkeen. Toisen maailmansodan pommituksilta säilyi joitakin keskeisiä hallintorakennuksia, kuten Itsenäisyyden aukiolla sijaitseva hallituksen rakennus.Se on valmistunut vuonna 1934.

Hallituksen rakennus on arkkitehtuuriltaan mielenkiintoinen. Sen suunnitteli tunnettu valkovenäläinen arkkitehti I. Langbard. Rakennus edustaa konstruktivismia - avantgardismin ja neoklassismin sekoitusta. Rakennuksessa on saavutettu ajan hengen mukaisesti harmoninen tasapaino konstruktivismin, uusklassismin ja art decon välillä. Vastaavantyylisiä rakennuksia löytyy myös muualta Valko-Venäjältä

 

Минск – Хельсинки – Минск от: 199 ЕВРО.  Включены перелеты в оба направления, налоги.

Национальная авиакомпания «Белавиа» с 01 июня 2011 года начинает регулярные полеты по маршруту Минск – Хельсинки – Минск. На новой воздушной линии будут эксплуатироваться самолеты CRJ – 100/200, позволяющие перевозить до 50 пассажиров с обслуживанием по бизнес и эконом классам.

Рейсы между Беларусью и Финляндией будут выполняться трижды в неделю: по понедельникам, средам и воскресеньям.

 

Pankki ja maksut

BALT-TUR

Tilinumero : 800016-70666966
IBAN: FI4980001670666966
SWIFT: DABAFIHH
Bank: DANSKE BANK 
Myös luottokorteilla:

 

Yhteystiedot

Gsm + 358 400 352918

E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Skype: balt-tur