Matkatoimisto Balt-Tur viisumipalvelu aloitti toimintansa Venäjän viisumien välittäjänä jo vuonna 1999. Asiakkaat tilaavat meiltä viisumeita Venäjälle, Kiinaan, Valko-Venäjälle ja Kazakstaniin.

Me auttamme sinua  säästämään aikaa ja välttämään jonoja ja monilukuisten lomakkeiden täyttämistä Venäjän konsulaatissa.

 Balt-tur iin  verkkosivuilla valitset viisumin tyypin, täytät henkilötietosi, tulostat paperit, laitat   kirjekuoren myös passin,valokuvan ja matkavakuutuksen,  ja postitat meille.

Niin helppoa se on!

Viisumin tyypistä riippuen saat passisi ja siihen kiinnitetyn viisumin nopeasti takaisin.

Viisumiasiantuntijat:  

Gsm + 358 400 352918, email:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Balt-tur

 matkatoimisto_vk 

Kiehtova Sisä-Aasia

0.0/5 rating (0 votes)

Matkan yleiskuvaus

Ohjelma kevät-kesä-syksy 2011. Matka tehdään kolmeen maahan – Venäjä (Buryatia, Baikal); Mongoliaan (Ulan-Bator, Terelj); Kiinaan (Peking).

1. pv

18: 32 Lähtö junalla Moskovaan Vainikkalan ja Viipurin raja-asemien kautta. Viipurissa kello siiretään 1 tunti eteenpäin Moskovan aikaan.

2. pv

8: 30 Saapuminen Moskovaan, Leningradski asemalle. Matkatavarat jätetään säilytykseen. Päivän aikana tehdään kiertoajelu Moskovassa. Lounas syödään kaupungissa.

20:30 Lähtö junalla Yaroslavlin asemalta Ulan-Udeen.

3, 4, 5 pv

Matkustetaan trans-siperian rautatietä melkein koko Venäjää halki. Juna pysähtyy sellaisissa suurissa kaupungeissa kuten Vladimir, Nizhnij Novgorod, Kirov, Perm, Yekaterinburg, Tyumen, Omsk, Novosibirsk, Krasnoyarsk, Taishet ja Irkutsk.

Näiden kaupunkien asemilla juna pysähtyy noin puoliksi tunniksi. Matkan aikana aikarajavyöhyke vaihtuu viisi kerta Moskovasta Ulan-Udeen asti, eli Moskovan ja paikallisen ajan ero on 5 tuntia.

6. pv

Varhain aamulla juna kiertää Baikal järven etelärannikkoa ja voidaan katsoa mahtavaa auringon nousua.

13:30 Saapuminen Ulan-Udeen. Siirto hotelliin "Geser" missä asutaan. Lounas. Kaupunkikiertoajelu, Buryatian Historiamuseossa käynti. Illallinen.

7. pv

Aamiainen. Käynti ja tutustuminen buddhalaiseen luostariin. Lounas jurtta-ravintolassa, buryatialainen keittiö. Käydään etnografisessa museossa. Illallinen.

8. pv

Aamiainen. Lähtö Baikal-järvelle paikaan nimeltään Maksimikha, etäisyys Ulan-Udesta 250 km.Matkalla pysähdytään kuumalähdekylpylöissä nimeltään Goryachinsk ("Kuuma lähde") ja Gremyachinsk ("Jyrisevä"). Lounas. Saapuminen Maksimikhaan, asutaan täysihoitohotellissa "Podlemorya". Vapaa-aikaa, lepo. Illallinen.

9. pv

Aamiainen. Lähtö Ust-Bargiziniin (etäisyys 50 km). Siellä siirrytään venäläisiin jeeppeihin, lossilla ylitetään jokia nimeltään Barguzin (25 km) ja jatketaan autoilla pitkin kannasta paikaan nimeltään Monakhovo. Siellä siirrytään veneeseen ja vesitse mennään Ushkanij saareen, missä bongataan Baikalin norpat. Lounasta ja illallista syödään kelluvassa hotellissa Zmeeva buhta (Käärmen lahti). Siellä ollaan yötä.

10. pv

Aamiainen. Paluu matka Monakhovoon ja sieltä Maksimikhaan. Lounas. Illallinen. Yötä ollaan Maksimikhassa.

11. pv

Aamiainen. Rentoudutaan hiekkarannalla, tehdään retki pitkin Maksimikhaa. Lounas.

Lähtö Ulan-Udeen. Illalista syödään buryatti perheessä. Tullaan hotelliin ja ollaan yötä.

12. pv

Aamiainen. Lähdetään maaseudulle, vanhauskoisten kylään. Käydään vanhauskoisten kirkossa, paikallisessa museossa ja syödään lounasta (vanha venäläinen keittiö) "piharavintolassa", missä meille pidetään folklorekonsertti. Sieltä siirrytään suoraan lentokentälle ja lähdetään lentäen Mongoliaan, Ulan-Batoriin (klo 20.00, lento 1,5 t). Saapuminen Ulan-Batoriin, lähdemme Tereljiin (75 km) yövytään jurtassa.

13. pv

Aamiainen. Tehdään retki kauniissa laaksossa, ratsastetaan sekä hevosilla, että kameleilla. Käydään aidossa mongolipaimentolaisperheessä, tutustutaan heidän oloihinsa ja koetaan paimentolaisten vieraanvaraisuutta. Tulemme takaisin Tereljiin. Illallinen. Yövytään jurtassa.

14. pv

Aamiainen. Lähdemme tutustumaan "Muinais- Mongoliaan", aloittamme Tchingis-Kaanille pystytetystä patsaasta ja jatkamme matkaamme kansallispuistoon nimeltään "Mongolia XIII vuosisadalla", joka sijaitsee 13 hehtaarin alueella ja koostuu 6sta leirintäpaikasta, joissa ovat edustettuina Tchingis-Kaanin ajan olomuodot, työkalut ja aseet ym. Perinteinen mongolialainen lounas jurtta - ravintolassa. Lähdemme Ulan-Batoriin, hotelli "Habu". Illallisen merkissä vietetään folklore-ilta. Yövytään hotellissa.

15.pv

Aamiainen. Klo 8:00 lähdetään junalla Pekingiin.

Syödään lounas ja illallinen junassa.

16. pv

Saapuminen Pekingiin. Siirto hotelliin. Aamiainen. Käydään Kiinan muurilla. Lounas. Tutustutaan Ming- dynastian hautamuistomerkkiin ja Henkien käytävään (eläinveistokset, jotka vartioivat Ming- hallitsijoiden lepopaikkaa). Illallinen.

17.pv

Aamiainen. Kiertoajelu – tutustutaan Kiellettyyn kaupunkiin, Taivaan temppeliin, Taivaallisen rauhan aukioon. Kiertueella syödään lounasta. Paluu hotelliin. Tutustutaan Pekingin yöelämään.

18.pv

Aamiainen. Ajetaan lentokentälle. Palataan Suomeen suoralla lennolla Finnairilla. Matka päätyy.

Hinta: alk. 3448 EURO / per hlö

Siis: Kolme maata, Venäjä, Mongolia ja Kiina.

Pyydä tarjous.

 

Kiehtova Sisä-Aasia

Burjatia

Tulkaa kanssamme tutustumaan kautta aikoja ihmetystä herättäneeseen Siperian helmeen, Baikaljärveen. Baikal järvi sijaitsee Sisä-Aasian pohjois- puolella Itä-Siperiassa, maailmassa ei ole toista sen kaltaista valtavaa vesivarantoa, joka sijaitsee niin kaukana maapallon meristä tai valtameristä, sen iäksi on arvioitu noin 25 milj. vuotta. Baikalin ainutlaatuisuuteen kuluu sen syvyys (1637 m) ja koko maapallon luonnollisen makean veden varanto (20 %). Baikalin altaaseen mahtuisi koko Itä-meri tai Amerikan viiden Suuren järven vedet.

Vuodesta 1996 se kuuluu UNESCON maailmanperintösuojelukohteeseen.

Matkareittimme osuu monien kadonneiden kansojen asuinseuduille, mm skyyttien ja hunnien.

Tutustumme näiden kansojen historiaan ja käymme arkeologisissa kaivauksissa.

Matkamme aikana myös käymme erilaisissa mielenkiintoisissa kohteissa kuten Ivolginski

Datsanissa. Burjatiassa sijaitsevaa Buddhalaista päätemppeliä, Ivolginski Datsania, voi kutsua Venäjän buddhalaisuuden ”Vatikaaniksi”. Pyhiinvaeltajat tulevat sinne kautta koko Venäjän suurten juhlien aikana rukoilemaan ja osallistumaan juhlaseremonioihin. Alueelle rakennetaan uusia datsaneja ja vierailijat eivät ole vaan burjaatteja, tuvalaisia ja kalmukkeja, vaan myös muiden eri kansallisuuksien ihmiset ovat löytäneet buddhalaisuuden. Ilmiö on mielenkiintoinen maailmanlaajuisesti.

Burjatiassa asuvat vanhauskoiset venäläiset, joita paikalliset kutsuvat ”semeiski”, eli ”perheelliset”. Nämä karkotetut asustivat Itä- Siperiaa perheittäin ja muodostivat kokonaisia kyliä. Heidän elämätapansa ja kulttuurinsa ovat säilyneet tähän päivään saakka ja me käymme kylässä heidän luonaan.

Mongolia

Mongolia on Tschingis-kaanin imperiumin kehtona tunnettu maa. Ennen Tschingis-kaanin imperiumia näillä aroilla oli ensimmäinen nomadi-imperiumi, Hunnien. Hunneja ja mongoleja kutsutaan satulassa syntyneeksi kansaksi. Heidän sotaretkensä ovat kuuluisat ja jopa avaruudesta näkyvä rakennelma - Kiinan muuri oli rakennettu heidän takiaan. Matkamme aikana käymme monissa historiallisissa kohteissa ja näemme kaunista aroluontoa.

Nykyinen Ulaan-Bator on vilkas pääkaupunki, jonka keskusta on täynnä pieniä teehuoneita, kauppoja ja ruokapaikkoja. Monet Venäjän puolisen rajaseudun asukkaat käyvät edullisissa ostos – ja ”hemmottelu” (hieronta, manikyyri ja pedikyyri hoidot) reissuilla Ulaan-Batorissa.

Kiina

Pekingissä käymme Kielletyssä kaupungissa, yllämainitulla kiinan muurilla ja shoppailaan.

Pankki ja maksut

BALT-TUR

Tilinumero : 800016-70666966
IBAN: FI4980001670666966
SWIFT: DABAFIHH
Bank: DANSKE BANK 
Myös luottokorteilla:

 

Yhteystiedot

Gsm + 358 400 352918

E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Skype: balt-tur